Σγουρός: Λανθασμένα εμπλέκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας στην υπόθεση με το φακελάκι - iefimerida.gr

Σγουρός: Λανθασμένα εμπλέκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας στην υπόθεση με το φακελάκι

Σγουρός: Λανθασμένα εμπλέκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής στην υπόθεση μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για λανθασμένη εμπλοκή των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής σε υπόθεση χρηματισμού κάνει λόγο ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός σε δήλωση του αναφορικά με την υπόθεση της παθητικής δωροδοκίας της Προϊσταμένης Μισθοδοσίας της Περιφέρειας.

«Λανθασμένα εμπλέκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής σε υπόθεση χρηματισμού», τονίζει ο κ. Σγουρός, αναφορικά με την είδηση ότι μία 39χρονη και μία 37χρονη, υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής συνελήφθησαν για παθητική δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και απόπειρα εκβίασης.

Ο κ. Σγουρός, διευκρίνισε ότι οι δύο υπάλληλοι που συνελήφθησαν, εργάζονται στον ΕΣΔΝΑ «ο οποίος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής» όπως ο ίδιος τόνισε, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως «είναι άδικο να στιγματίζονται χωρίς κανένα λόγο και αιτία υπάλληλοι που δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ