Ο διάβολος φορούσε Prada: Το νέο ένδυμα του επόμενου Πάπα είναι έτοιμο - iefimerida.gr

Ο διάβολος φορούσε Prada: Το νέο ένδυμα του επόμενου Πάπα είναι έτοιμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν γνωρίζει ποιός είναι ο επόμενος Πάπας ούτε ποιές είναι οι διαστάσεις του, ωστόσο τα ρούχα του είναι ήδη έτοιμα: ο Οίκος Gammarelli, ράφτης της Αγίας Εδρας από τον 18ο αιώνα ετοίμασε ήδη τρείς διαφορετικές ενδυμασίες και παπούτσια για τον νέο Πάπα.

Τα τρία νέα κοστούμια του Πάπα βρίσκονται ήδη στη βιτρίνα του διάσημου Οίκου από το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Liberation.

Ο Lorenzo Gammarelli δηλώνει μάλιστα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι όλα είναι έτοιμα, ακόμη και τα κόκκινα παπούτσια για τον νέο Πάπα σε όλα τα νούμερα, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Στο εσωτερικό του καταστήματος βασιλεύει ένα ουράνιο άρωμα, τίποτα δεν μοιάζει να έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες, το ξύλο κυριαρχεί, γράφει το Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ