Νέα ευρωπαϊκά βέλη εναντίον Σαμαρά από αδελφό κόμμα - iefimerida.gr

Νέα ευρωπαϊκά βέλη εναντίον Σαμαρά από αδελφό κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση της στο θέμα της αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, από τον συντηρητικό πρώην πρωθυπουργό της Βαυαρίας Έντμουντ Στόιμπερ.
"Το δικό μας, συντηρητικό αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα. Φέρει μεγάλη ευθύνη για τη... μιζέρια του χρέους. Είναι παρανοϊκό το ότι ειδικά αυτό το κόμμα βγάζει τον κόσμο στους δρόμους για να διαδηλώνει ενάντια στα μέτρα λιτότητας", δήλωσε ο κ. Στόιμπερ, επίτιμος πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης "CSU" Βαυαρίας.


Μιλώντας στο περιοδικό "Focus", ο κ. Στόιμπερ προειδοποιεί ότι οι συνέπειες της κρίσης μπορεί να είναι χειρότερες από αυτές της Lehman. "Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι άμεσα έκτακτη βοήθεια. Αυτό ορισμένοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη", λέει ο κ. Στόιμπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ