Δουλέμπορος: «Μας βοηθούσε το τούρκικο λιμενικό να μεταφέρουμε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

Δουλέμπορος: «Μας βοηθούσε το τούρκικο λιμενικό να μεταφέρουμε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»

Δουλέμπορος: «Μας βοηθούσε το τούρκικο λιμενικό να μεταφέρουμε λαθρομετανάστες σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν προχώρησε Τούρκος δουλέμπορος, ο οποίος υποστηρίζει ότι μετέφερε εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, με τη στήριξη μάλιστα του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος περιοχής κοντά στη Σμύρνη.

Τη συνεργασία των τουρκικών αρχών με κυκλώματα δουλεμπόρων ομολογεί Τούρκος δουλέμπορος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Zaman όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Ο καπετάνιος Μουχάρεμ εγκατέλειψε το ψάρεμα και ασχολήθηκε με το δουλεμπόριο μεταφέροντας λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, η τουρκική Ακτοφυλακή εμπλέκεται στην υπόθεση και βοηθούσε τους δουλεμπόρους έναντι υψηλών ποσοστών, ενώ όπως επισημαίνει, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος της περιοχής έλεγε: «Κάνετε εσείς αυτό που πρέπει και εγώ θα σας στηρίζω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ