Για την επαφή του με τα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης - iefimerida.gr

Για την επαφή του με τα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί ναρκωτικών και οικονομικών δυσκολιών μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Στην ηλικία των 19 περάσανε από μπροστά μου ναρκωτικά, αλλά ακριβώς επειδή είδα από πολύ μικρός πόσο πολύ μπορεί να σε επηρεάσει αυτό που λέμε ναρκωτικά - είτε τα βαριά είτε τα ελαφριά - τα απέφυγα (...) Θυμάμαι να βγαίνω από το σπίτι, έξι - επτά χρονών, και να βλέπω έξω από το σπίτι χρήστες λιπόθυμους, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, και να ρωτάω τον πατέρα μου γιατί είναι έτσι και τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή Joy ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεγάλωσε στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όσον αφορά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο ταλαντούχος ηθοποιός επισήμανε πως «Όταν μπαίνεις σε αυτή τη δουλειά, ως εποχιακό επάγγελμα που είναι, ξέρεις πως θα υπάρχουν και μήνες μέσα στον χρόνο που δεν θα δουλεύεις, θα υπάρχουν μία με δύο φορές τον χρόνο που θα ψάχνεις δουλειά ή που θα περιμένεις τουλάχιστον να σε φωνάξουν κάπου και να βρεις κάπου να δουλέψεις. Σε σχέση με αυτό και δεδομένης της ανασφάλειας που υπάρχει στην εποχή μας, είσαι και λίγο εκπαιδευμένος. Ξέρεις λίγο πολύ πώς να επιβιώνεις μέσα σε αυτούς τους δύσκολους μήνες (...) Πλέον ζορίζομαι συχνά. Έρχονται μήνες που κοιτάζω τα έξοδά μου δύο και τρεις φορές. Κάνω μια διαχείριση, αλλά αυτή πιάνει δυο με τρεις μήνες. Αν μου έλεγες το 2009 για αυτό που θα ζούσαμε σήμερα, θα σου έλεγα πως αποκλείεται να προσπαθούσα έστω και να τα βγάλω πέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά Ορφέας Αυγουστίδης JOY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ