«Τα παιδιά στο σχολείο με φώναζαν Οβελίξ», λέει γνωστός Ελληνας ηθοποιός - iefimerida.gr

«Τα παιδιά στο σχολείο με φώναζαν Οβελίξ», λέει γνωστός Ελληνας ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη μάχη με τα κιλά του μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αντώνης Λουδάρος. Εκεί που αποκάλυψε γιατί τον πρώτο χρόνο της ζωής του είχε χορηγό παιδικό γάλα.

«Γεννήθηκα 6.650 γραμμάρια! Η είδηση της γέννησης ενός τόσο μεγάλου μωρού ήταν είδηση σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Είχα χορηγό παιδικού γάλακτος τον πρώτο χρόνο της ζωής μου. Ήμουν παιδί- μαμούθ, σαν έξι μηνών. Η αδερφή μου, μου έχει πει πως ντρεπόντουσαν να με πάρουν από το μαιευτήριο. Τα παιδιά στο σχολείο με φώναζαν Οβελίξ». Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο ταλαντούχος κωμικός στον Θανάση Αναγνωστόπουλο στα πλαίσια της εμφάνισής του στην εκπομπή Joy.

Προσθέτοντας πως «έχω δώσει μεγάλη μάχη με τα κιλά, η οποία δεν θα τελειώσει ποτέ. Εχω κάνει διάφορες αηδίες. Εχω κάνει πολλές δίαιτες, έχω μπει σε γάστρες, εκεί που μπαίνει ο χοντρός και σου λένε ότι θα χάσεις τα κιλά. Εχω κάνει ακραία πράγματα, έχω μείνει πολύ καιρό με σχεδόν να έχω ξεχάσει το φαγητό, να είμαι μόνο με υγρά, πράγματα που μπορούν να σε πάνε στο θάνατο. Σε μια ηλικία 24-25 έκανα έτσι και μου έπεφταν τα μαλλιά μου από αηδίες δίαιτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ