«Βλέπω όλων των ειδών τις τσόντες και κάνω παρέα με πόρνες», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός [βίντεο] - iefimerida.gr

«Βλέπω όλων των ειδών τις τσόντες και κάνω παρέα με πόρνες», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακρως αποκαλυπτική σχετικά με τις «επαφές» της με το περιθώριο ήταν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Ολη μου τη ζωή μιλάω με πόρνες. Ξέρω κοπέλες, οι οποίες εκδίδονται. Εγώ αγαπώ το περιθώριο, μ' αρέσουν οι άνθρωποι του περιθωρίου, τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες, τους βρίσκω πιο ζεστούς, τους βρίσκω πιο ανθρώπινους και όποιος είναι κακός, το ξέρω και ξέρω πότε θα μου τη φέρει. Ρουφάω από αυτούς τους ανθρώπους. Η δουλειά μου είναι αυτή. Είμαι λίγο βαμπίρ και παίρνω από αυτούς τους ανθρώπους». Αυτό δήλωσε στο Βράδυ η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια του «Κόκκινα Φανάρια».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η -εντελώς ακομπλεξάριστη- Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι μικρότεροι, έχει κάνει one night stand και έχει δει πολλών ειδών τσόντες: «Εχω δει πολλών ειδών τσόντες. Με διάφορα στοιχεία μέσα. Γερμανικού χαρακτήρα, όλων των χαρακτήρων, όλων των χρωμάτων, με ζώα, πράγματα... Εχω δει διάφορα. Σε μερικά γελάω, σε μερικά γίνεται δουλίτσα και μερικά τα αφήνω στη μέση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ