Δικάζεται τη Δευτέρα για κακούργημα ο Ηλίας Κασιδιάρης - iefimerida.gr

Δικάζεται τη Δευτέρα για κακούργημα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δικάζεται τη Δευτέρα για κακούργημα ο Ηλίας Κασιδιάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, καλείται να καθίσει το πρωί της Δευτέρας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, για υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη στην Πολυτεχνειούπολη το 2007.

Η γνωστή υπόθεση, για την οποία έχει ζητηθεί και έχει αρθεί η ασυλία του βουλευτή, έχει πάρει μέχρι σήμερα αρκετές αναβολές, ενώ, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται ότι παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλόμπς και μαχαίρωσαν διδακτορικό φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν και την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια, μετά την ταυτοποίηση των πινακίδων ανακαλύφθηκε ότι ανήκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ