Σημάδια βελτίωσης για τους δύο νεαρούς που ήταν σε κώμα από το μαγκάλι στη Λάρισα - iefimerida.gr

Σημάδια βελτίωσης για τους δύο νεαρούς που ήταν σε κώμα από το μαγκάλι στη Λάρισα

Σημάδια βελτίωσης για δύο νεαρούς που ήταν σε κώμα από το μαγκάλι στη Λάρισα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερή αλλά κρίσιμη συνεχίζει να θεωρείται η κατάσταση της υγείας των τριών νεαρών που χαροπάλευαν έπειτα από το τραγικό περιστατικό με το μαγκάλι στη Λάρισα που κόστισε τη ζωή στους δύο φίλους τους.

Συγκεκριμένα από τους δύο που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο ένας αποσωλήνωθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον και ο άλλος, που από τη αρχή ήταν σε πιο ελαφριά κατάσταση -ήταν με μάσκα οξυγόνου- είχε ήδη επαφή και με τους οικείους του και εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και από την εντατική και να συνεχίσει τη νοσηλεία του στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Στάσιμη και κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ΚΑΙ παραμένει διασωληνωμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ