Αποκαλυπτική η Ριάνα: Δήλωσε ότι σχεδιάζει να κάνει παιδί με τον Κρις Μπράουν - iefimerida.gr

Αποκαλυπτική η Ριάνα: Δήλωσε ότι σχεδιάζει να κάνει παιδί με τον Κρις Μπράουν

Αποκαλυπτική η Ριάνα: Δήλωσε ότι σχεδιάζει να κάνει παιδί με τον Κρις Μπραουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντυμένη σέξι κατγούμαν, η Ριάνα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του βρετανικού Elle ενώ σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στο ίδιο περιοδικό αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να κάνει παιδί με τον Κρις Μπράουν.

Αφού τα φτιάξανε, χωρίσανε, ξυλιστήκανε, αλληλομηνυθήκανε και τα ξαναβρήκανε σαν να μη συνέβη τίποτα, πλέον η Ριάνα δήλωσε ότι η σχέση τους «πρέπει να πάει σε νέο επίπεδο».

Η 25χρονη Ριάνα ξέρει σίγουρα πώς να κρατάει σε εγρήγορση τον 23χρονο Κρις Μπράουν και οι αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος, ωστόσο η τραγουδίστρια είπε:

«Θα κάνουμε κατά πάσα πιθανότητα ένα παιδί. Θέλω να έχω δημιουργήσει μερικά πράγματα για να μη χρειάζεται να περιοδεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου, παρόλο που μου αρέσει να κάνω περιοδείες. Θέλω υγεία και ευτυχία στα επόμενα πέντε χρόνια. Θέλω να είμαι υγιής και ευτυχισμένη» δήλωσε η Ριάνα στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Τώρα που ο Κρις και εγώ είμαστε ενήλικες, μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Κάναμε μια νέα αρχή και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, μια μεγάλη αγάπη που είναι άθραυστη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ