Με τα σώβρακα και χωρίς την κοπέλα του έκανε γενέθλια ο Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Με τα σώβρακα και χωρίς την κοπέλα του έκανε γενέθλια ο Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα]

«Με τα σώβρακα» γιόρτασε τα γενέθλια του ο Τζαστιν Μπιμπερ [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι προφανές ότι αυτό το παιδί δεν έχει μέτρο και κάνει τα πάντα για να τραβήξει τη δημοσιότητα. Ετσι για να βεβαιωθεί ότι τα 19α γενέθλιά του θα προσελκύσουν αρκετούς παπαράτσι, τα γιόρτασε κυριολεκτικά με τα εσώρουχα, ωστόσο η κοπέλα του δεν παραβρέθηκε.

Στις 28 Φλεβάρη, ο 19χρονος πλέον σταρ πραγματοποίησε την τελευταία του συναυλία στο Μπέρμπιγχαμ ως 18άρης, όπως έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και στη συνέχεια πήγε να διασκεδάσει στο πάρτι του στο ξενοδοχείο Λάνγκχαμ του Λονδίνου.

Ωστόσο μία δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε εκεί, αφού ο 14χρονος κολλητός του και η καινούρια κοπέλα του Μπίμπερ, η 17χρονη Ελα Πέιτζ Ρόμπερτς Κλαρκ έφαγαν πόρτα, γιατί ήταν «πολύ μικροί για να μπουν στο πάρτυ». Μάλλον ο νεαρός σταρ θα έπρεπε να περιμένει λίγα χρόνια ακόμα πριν αποφασίσει να τη συνοδεύσει, ή να μη βιαστεί να αφήσει την 20χρονη Γκόμεζ.

Προς ανακούφιση του Μπίμπερ, τουλάχιστον έξω από το πάρτι τον περίμεναν πολλές φαν Beliebers με μία τούρτα γενεθλίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ