«Μαγική εικόνα» το 4-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ - iefimerida.gr

«Μαγική εικόνα» το 4-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

«Μαγική εικόνα» το 4-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικηφόρα, με το εντυπωσιακό σκορ 4-0, το οποίο όμως δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, «πέρασε» από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, αγκαλιάζοντας τον φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αναγκάζοντας τον ΟΦΗ να ανεβάσει την απόδοσή του, κυνηγώντας την ισοφάριση. Αν και οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει ένα δεύτερο τέρμα «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα δύο τέρματα, μετατρέποντας σε θρίαμβο, μία αγχωτική νίκη.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ραφίκ Τζιμπούρ (7', 78'), Βλαχοδήμος (69'), Παπάζογλου (86').

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον ακόμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο, καθώς έφτασε τους 63 βαθμούς: έχοντας απόσταση από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης... 19 βαθμούς!

Νίκες για Ατρόμητο, Κέρκυρα

Σε άλλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος, μετά από τρεις διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες, επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Το γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Μάντζιος στο 38΄.

Τέλος, «ζωντανή» στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έμεινε η Κέρκυρα, η οποία αξιοποίησε την έδρα της και με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κυβελίδη επικράτησε 2-1 του Πλατανιά. Και τα δύο τέρματα των «Φαιάκων» πέτυχε ο Κυβελίδης, στο 3΄ και 36΄, σταματώντας το σερί των τριών διαδοχικών νικών που είχε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, η οποία μείωσε με τον Μπέλιτς στο 71΄.

(φωτό: eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ