ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς έχει δεσμευτεί για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς έχει δεσμευτεί για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς έχει δεσμευτεί για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για επικοινωνιακά παιχνίδια κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Τρόικας στην Αθήνα και τις επαφές που θα έχει με την ελληνική ηγεσία.

«Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί με πίστη και προσήλωση την πολιτική του μνημονίου και γι' αυτό ούτε θέλει ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι διαφορετικό στην εκ νέου συνάντησή του με την Tρόικα», επισημαίνεται σε σχετικό σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «όσο και αν προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα παίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια, ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευτεί για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ξεπούλημα δημόσιου πλούτου, περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού και νέα περικοπή σε μισθούς και συντάξεις οδηγώντας την κοινωνία και την οικονομία σε διάλυση. Τα ψέματα και η τεχνητή δόση αισιοδοξίας τελείωσαν. Η δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για την επιβίωση της κοινωνίας ώστε να ανοίξει νέος δρόμος για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση με άξονες τη στήριξη των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους για ανόρθωση της οικονομίας, πλήρη απασχόληση και ανάπτυξη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ