Ακυρώνει την περιοδεία της η Anastacia – Χτυπήθηκε ξανά από τον καρκίνο - iefimerida.gr

Ακυρώνει την περιοδεία της η Anastacia – Χτυπήθηκε ξανά από τον καρκίνο

Ακυρώνει την περιοδεία της η Anastacia – Χτυπήθηκε ξανά από τον καρκίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μοίρα χτύπησε εκ νέου τη δημοφιλή αμερικανίδα τραγουδίστρια Anastacia η οποία διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή της περιοδεία που θα ξεκινούσε τον Απρίλη του 2013.

Σε δήλωσε που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της αναφέρεται «Δυστυχώς η Anastacia διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά μετά την επιτυχημένη θεραπεία στην οποία είχε υποβληθεί το 2003, οπότε και είχε νικήσει την ασθένειά της» .

Η 44χρονη τραγουδίστρια που ετοιμαζόταν να καταλάβει εκ νέου τις μουσικές σκηνές για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ «It's a man's World» δηλώνει «Ραγίζει η καρδιά μου που απογοητεύω τους θαυμαστές μου».

Γεννημένη αγωνίστρια η δημοφιλής σταρ στοχεύει στο να αναρρώσει πλήρως με την υποστήριξη της οικογένειάς της, των φίλων της και των θαυμαστών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ