Σε σοβαρό τροχαίο στην Κύπρο ενεπλάκη ο «πιο σέξι Ελληνας» - iefimerida.gr

Σε σοβαρό τροχαίο στην Κύπρο ενεπλάκη ο «πιο σέξι Ελληνας»

Σε σοβαρό τροχαίο στην Κύπρο ενεπλάκη ο «πιο σέξι Ελληνας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό θαύμα γλίτωσε ο πιο σέξι Ελληνας Γιάννης Παντελακάκης όταν, πριν από λίγο καιρό, ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κύπρο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη ο Γιάννης Παντελακάκης, ο οποίος το 2011, με τον τίτλο του «Μίστερ Ελλάς», εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό για τον ομορφότερο άνδρα του κόσμου, περιέγραψε το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Οπως εξήγησε το τροχαίο συνέβη όταν πήγαινε με μία φίλη του, νέα οδηγό, σε κλαμπ για να διασκεδάσουν. Λόγω της κούρασης, εκείνον τον πήρε ο ύπνος στη θέση του συνοδηγού. Η κοπέλα γύρισε να δει αν είχε πάθει κάτι με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να περάσει με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα!

«Χτυπήσαμε στο διαχωριστικό και το αμάξι έφερε τούμπες. Πήγαμε στο νοσοκομείο... Οτι φέρνει το λεπτό δεν το φέρνει ο χρόνος. Ηταν πολύ σοβαρό για μένα, αλλά, ευτυχώς, δεν έπαθα κάτι σοβαρό, μόνο κάτι μώλωπες. Η κοπέλα έκανε ράμματα, αλλά είναι εντάξει τώρα», πρόσθεσε ο Γιάννης Παντελακάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ