Κεδίκογλου: Εθνική δολιοφθορά η στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Εθνική δολιοφθορά η στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα

Κεδίκογλου: Εθνική δολιοφθορά η στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... βέλη του εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εναντίον του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την εξαγγελία στάσης εργασίας τη Δευτέρα -ημέρα που ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στην Τουρκία.

«Επιβεβαιώνεται περίτρανα πως πρόκειται για εθνική δολιοφθορά από τους κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου και συμπλήρωσε:

«Απαντά η ίδια η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ της 21ης Φεβρουαρίου που καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση το Σάββατο και αν δεν υπάρξει παρουσία του ενός τρίτου των μελών της τότε η συνεδρίαση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα. Προφανώς το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ προεξοφλεί ότι δεν θα υπάρξει απαρτία και μεταθέτει τη συνεδρίαση για τη Δευτέρα».

Από την πλευρά της η ΕΣΗΕΑ, με νεότερη απόφαση του Δ.Σ. ανακοίνωσε πως από τη στάση εργασίας εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Τουρκία για να καλύψουν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τις συναντήσεις που θα έχει.

Βέβαια, τα ρεπορτάζ από τη δημοσιογραφική αυτή κάλυψη θα μεταδοθούν μετά τη λήξη της στάσης εργασίας στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ