Διακοπές ρεύματος από 20 Ιουνίου - iefimerida.gr

Διακοπές ρεύματος από 20 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση προς όλες τις Ομοσπονδίες των ΔΕΚΟ που είναι υπό ιδιωτικοποίηση, για συντονισμό των κινητοποιήσεων και πρόταση προς τη ΓΣΕΕ για 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Ιουνίου απευθύνει η ΓΕΝΟΠ.

Η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε την έναρξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών από τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 20 Ιουνίου. Θα προηγηθούν, την Παρασκευή 17 και την Κυριακή 19 Ιουνίου ανοικτές συγκεντρώσεις -συλλαλητήρια στις κεντρικές πλατείες των ενεργειακών πόλεων Μεγαλόπολης και Πτολεμαΐδας.

«Με απόλυτο σεβασμό στην αυτονομία κάθε συνδικάτου, κάθε Ομοσπονδίας και επειδή η επίθεση που δεχόμαστε είναι γενική, η ΓΕΝΟΠ καλεί όλες τις Ομοσπονδίες, όλα τα συνδικάτα, όλους τους χώρους που μεθοδεύεται η αποκρατικοποίησή τους, είτε η περαιτέρω μετοχοποίησή τους, ώστε να συντονίσουμε τα βήματά μας και να αντεπιτεθούμε με τη μέγιστη σφοδρότητα, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να σταματήσουμε το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η ΓΕΝΟΠ προτείνει επίσης στη ΓΣΕΕ να προχωρήσει στην προκήρυξη 48ωρης γενικής απεργίας στις 27 και 28 Ιουνίου με ανοικτή συγκέντρωση-συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

«Με την κυβέρνηση και την τρόικα θα συναντηθούμε στις πύλες των ορυχείων, των σταθμών, των υποσταθμών, των ΚΥΤ, των διανομών και των καταστημάτων εμπορίας», καταλήγει η ΓΕΝΟΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ