Οι κρατήσεις δείχνουν τάση επιστροφής των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Οι κρατήσεις δείχνουν τάση επιστροφής των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα

Δυναμική επιστροφή των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα δείχνουν οι κρατήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή κλίματος διαπιστώνουν οι τουριστικοί πράκτορες στη Γερμανία, αναφορικά με τις προτιμήσεις των Γερμανών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς καταγράφουν σημαντική αύξηση των κρατήσεων με προορισμό την Ελλάδα σε σχέση με το 2012.

Ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου των Γερμανικών Ταξιδιωτικών Γραφείων, Τόρστεν Σέφερ, μιλώντας στο Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι οι tour operators παρατηρούν αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς με το ποσοστό να ανεβαίνει κατά 3% με 4% σε σχέση με το 2012.

Εξάλλου, στην εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», όπου αναφέρονται τα στοιχεία του DRV με την επισήμανση ότι «πέρυσι οι Γερμανοί ακύρωναν τις κρατήσεις τους, επειδή θεωρούσαν τους Ελληνες αχάριστους».

«Δεν είμαστε, όμως, εκδικητικοί. Επίσης, η κρίση είναι πλέον παντού. Ακόμη και η Γαλλία σύντομα θα χρεοκοπήσει. Ετσι, μπορεί κανείς να πάει και πάλι στις παραλίες της Κρήτης και πίνοντας ούζο να σκεφτεί ότι λύνει την ευρωκρίση. Αν αυτή η στάση θα αποδώσει, αυτό εξαρτάται από τις ταβέρνες», τονίζει ο αρθρογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ