Αγρια δολοφονία 78χρονης – Τη χτύπησαν μέχρι θανάτου για να τη ληστέψουν - iefimerida.gr

Αγρια δολοφονία 78χρονης – Τη χτύπησαν μέχρι θανάτου για να τη ληστέψουν

Αγρια δολοφονία 78χρονης  – Την χτύπησαν μέχρι θανάτου για να την ληστέψουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χτυπημένη μέχρι θανάτου από αγνώστους και δεμένη βρήκαν μια 78χρονη γυναίκα οι γείτονές της το απόγευμα της Παρασκευής.

Η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της, στον Μώλο Φθιώτιδας. Ζούσε μόνη της, καθώς είχε πεθάνει ο άντρας της και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Μοναδικό της στήριγμα κάποιοι γείτονες και ανίψια της, που όμως δεν ζουν στο Μώλο.

Την ηλικιωμένη συναντούσε κάθε πρωί ένας γείτονάς της, που περνούσε από το σπίτι της και της άφηνε διάφορα προϊόντα. Οπως έγινε και το πρωί της Παρασκευής που της άφησε μέσα στην αυλή της μια σακούλα με πορτοκάλια. Οταν επέστρεψε, ώρες αργότερα, είδε πως δεν είχε πάρει κανείς τα πορτοκάλια, ανησύχησε και παρουσία της αστυνομίας άνοιξαν το σπίτι για να βρεθούν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο και μπήκαν στο πλινθόκτιστο παλιό σπίτι. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι άνω κάτω, γεγονός που προδίδει ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα, που πίστευαν ότι είχε η 78χρονη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ