Μπέπε Γκρίλο: Oι πολιτικοί με την κ@λόφατσα προσπαθούν να μας εξαγοράσουν! - iefimerida.gr

Μπέπε Γκρίλο: Oι πολιτικοί με την κ@λόφατσα προσπαθούν να μας εξαγοράσουν!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγοραίους όρους που συναγωνίζονται την αθυροστομία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο κωμικός Μπέπε Γκρίλο ξεσπαθώνει κατά των Ιταλών πολιτικών, καταγγέλλοντας ένα βρόμικο παζάρι που διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες, με διάφορες προσφορές «δολώματα» να καταφθάνουν στο κόμμα του.

«Αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη ένα βρόμικο παζάρι. Στο Κίνημά μας φθάνουν συνεχώς προσφορές για την προεδρία της Βουλής, για τις επιτροπές, μέχρι και για υπουργεία» λέει ο Γκρίλο, επιτιθέμενος στον Μπερσάνι που έχει αποκλείσει συνεργασία με τον Μπερλουσκόνι.

«Ο Μπερσάνι είναι εκτός παιχνιδιού και δεν το συνειδητοποεί» λέει ο Γκρίλο, λέγοντας για ορισμένους πολιτικούς ότι έχουν κωλ...φατσα και καταγγέλλει χυδαίες συμπεριφορές από στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Αυτή είναι η πολιτική; Να κάνεις παζάρια; Να λες άλλο τη μια μέρα και την επομένη να το αναιρείς για (να ικανοποιήσεις) μετεκλογικές ανάγκες;» διερωτάται.

Οπως διαβεβαιώνει ο Γκρίλο, το Κίνημά του «θα ψηφίζει στη Βουλή κάθε νόμο που ανταποκρίνεται στο πρόγραμμά του και δεν θα κάνει συμμαχίες» προειδοποιώντας πως αν τα μέλη του Pd «θέλουν να μετατρέψουν σε Βιετνάμ την κάτω Βουλή και τη Γερουσία, το Κίνημα σίγουρα δεν θα κάτσει απλώς να (τους) κοιτάει».

Η απάντηση εκ μέρους του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος του Μπερσάνι ήρθε άμεσα: «Δεν γίνεται καμία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. Παίζουμε καθαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ