Πήραν φωτιά οι κάμερες: Στους 100.000.000 χρήστες έφτασε το Instagram - iefimerida.gr

Πήραν φωτιά οι κάμερες: Στους 100.000.000 χρήστες έφτασε το Instagram

Πήραν φωτιά οι κάμερες: Στους 100.000.000 χρήστες έφτασε το Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρίσκεται μόλις δυόμιση χρόνια στο διαδίκτυο και ήδη κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές πρόγραμμα διαμοιρασμού και επεξεργασίας φωτογραφιών ξεπερνώντας τους 100.000.000 ενεργούς χρήστες.

Ο αριθμός αυτός, δείχνει τον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης του Instagram σε σύγκριση με το Twitter που αποτελεί τον βασικότερο ανταγωνιστή του. Ο διευθύνων σύμβουλος του Instragram, δήλωσε στο blog της εταιρείας πως «είναι εύκολο να το δείτε αυτό ως ένα επίτευγμα για μια εταιρεία, αλλά νομίζω ότι η αλήθεια είναι ότι είναι ένα επίτευγμα για την κοινότητά μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι μπορούν να απαθανατίζουν τον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο, με τη χρήση του Instagram, ακόμα και από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη. Αυτό που βλέπουμε ως αποτέλεσμα είναι ένας κόσμος πιο συνδεδεμένος και κατανοητός μέσα από τις φωτογραφίες».

Η ραγδαία αυτή ανάπτυξη αποτελεί ένα ισχυρό χτύπημα για το Twitter το οποίο αρχικά δεν ήθελε να αγοράσει το Instragram και τελικά το πρόλαβε το Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ