Το τείχος του Βερολίνου ξαναπέφτει! - iefimerida.gr

Το τείχος του Βερολίνου ξαναπέφτει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

24 χρόνια μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου κατασκευάστρια εταιρία αναλαμβάνει να γκρεμίσει ότι απέμεινε για να σηκώσει πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στο ίδιο σημείο.

Το μέρος που δόθηκε για γκρέμισμα είναι εκεί όπου βρίσκονται οι γνωστές τοιχογραφίες όπως το φιλί μεταξύ του Μπρέζνιεφ και του Χόνεκερ.

Οι καλλιτέχνες που έχουν φιλοτεχνήσει την υπαίθρια γκαλερί που κοσμεί το σημείο έχουν κυριολεκτικά ξεσηκωθεί με αυτή την απόφαση.

Το κομμάτι αυτό του τείχους αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες που υπολογίζονται ετησίως στις 800 χιλιάδες και φθάνουν εκεί για να αντικρίσουν ένα κομμάτι ιστορίας και μια έκθεση τέχνης μαζί.

Ο δήμαρχος του Βερολίνου υποστηρίζει με σθένος την απόφαση για τη νέα πτώση του τείχους αφού όπως λέει οι νέοι ένοικοι δικαιούνται καλύτερη θέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ