Ανανέωσε με τη Γιουνάιτεντ για ένα ακόμη χρόνο ο Ράιαν Γκιγκς

Μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο 39χρονος Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος ανανέωσε έως το καλοκαίρι του 2014 τη συνεργασία του με την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο Ουαλός μέσος (σ.σ. γεννημένος στις 29/11/1973), ο οποίος είναι ο πιο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» το 1990, ενώ είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 2 Μαρτίου του 1991. Μέχρι στιγμής ο Γκιγκς μετράει 931 συμμετοχές και 168 γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε επίσημους αγώνες, ενώ έχει πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 3 Λιγκ Καπ, 2 Champions League, ένα Ευρωπαϊκό Super Cup, ένα Διηπειρωτικό και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Νιώθω καλά, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ και το πιο σημαντικό είναι πως νιώθω ότι συνεισφέρω στην ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σερ Αλεξ Φέργκιοσον, το προπονητικό επιτελείο και τον Ντέιβιντ Γκιλ για την μεγάλη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Γκιγκς στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τι μπορώ να πω για τον Ράιαν, που δεν έχει ειπωθεί; Είναι εκπληκτικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Ράιαν είναι παράδειγμα για όλους μας, ο τρόπος με τον οποίο συνεχίζει να προσέχει τον εαυτό του. Έχει φανταστική ενέργεια για το παιχνίδι είναι είναι υπέροχο να το βλέπεις. Ο Ράιαν μοιάζει να καταρρίπτει κάθε εβδομάδα και άλλο ρεκόρ. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι έχει σκοράρει επί 23 σερί σεζόν στο πρωτάθλημα. Η φόρμα του φέτος δείχνει την ικανότητά του και την χαρά που έχει για το παιχνίδι, που είναι τόσο δυνατές όσο πάντοτε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο», είπε ο Φέργκιουσον για τον Γκιγκς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ