Ο Γιάννης Κότσιρας υποδέχεται την Άνοιξη στη σκηνή του Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Κότσιρας υποδέχεται την Άνοιξη στη σκηνή του Ρυθμός Stage

Ο Γιάννης Κότσιρας υποδέχεται την Άνοιξη στη σκηνή του Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σκηνή του Ρυθμός Stage θα βρίσκεται απόψε ο Γιάννης Κότσιρας, φέρνοντας μαζί του παλιά και καινούρια αγαπημένα τραγούδια με το δικό του «Μουσικό Κουτί».

Για τρεις Παρασκευές (1, 8 και 15 Μαρτίου) ο αγαπημένος ερμηνευτής θα παρουσιάσει μία μοναδική μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ένα δικό του προσωπικό δίσκο.

Μαζί του θα βρίσκεται η Σαββέρια Μαργιολά και οι Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις,Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο,Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες και Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα και τα κρουστά.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 22.30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ