Παπούλιας: Πρέπει να έχουμε ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις - Εχουμε δύστροπους γείτονες - iefimerida.gr

Παπούλιας: Πρέπει να έχουμε ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις - Εχουμε δύστροπους γείτονες

Παπούλιας: Πρέπει να έχουμε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις-Έχουμε δύστροπους γείτονες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναγκαιότητα της Ελλάδας να έχει ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη συνάντησή του με τον υπουργό Αμυνας της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριαν, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει «δύστροπους γείτονες».

Για τη στρατηγική θέση της Ελλάδας που της επιβάλλει να έχει ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις και τις σχέσεις με τις γειτονικές της χώρες μίλησε ο κ. Παπούλιας στον Γάλλο υπουργό Αμυνας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στα πλαίσια της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «η Ελλάδα είναι σε μια στρατηγική γεωγραφική θέση που πρέπει να έχει ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις, δεν συνορεύει με Βέλγιο και Ολλανδία, έχουμε δύστροπους γείτονες» σημειώνοντας ότι η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας στον τομέα της Αμυνας είναι ουσιαστική και σημαντική.

Παράλληλα, ο κ. Παπουλιας δήλωσε ότι στην επικοινωνία του με τον Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν για την ειλικρίνεια και την εγκαρδιότητα της διμερούς συμφωνίας, ενώ συμπλήρωσε ότι η συνεργασία των δύο χωρών «δεν είναι χθεσινή, έχει βαθιές ιστορικές ρίζες και νομίζω ότι μας ενώνουν κοινές πολιτιστικές και πολιτισμικές αξίες, και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ