Πλησιάζουν τα πλέι οφ με σούπερ Μπράιαντ οι Λέικερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Πλησιάζουν τα πλέι οφ με σούπερ Μπράιαντ οι Λέικερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Λος Αντζελες Λέικερς πλησίασαν ακόμη περισσότερο την όγδοη θέση της Δύσης που οδηγεί στα πλέι οφ του ΝΒΑ μετά τη νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 116-94.

Αυτή ήταν η 21η συνεχόμενη νίκη των «λιμνάνθρωπων» επί των «λύκων» και τους έφερε πιο κοντά στους όγδοους στη Δύση Χιούστον Ρόκετς (31-28) καθώς πλέον οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 29-30. Κορυφαίος για την ομάδα του Μάικ Ντ' Αντόνι ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 33 πόντους. Οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν τους Φιλαδέλφεια 76ερς με 93-82, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Γιοακίμ Νοά που πέτυχε τριπλ νταμπλ (23 πόντοι, 21 ριμπάουντ, 11 τάπες) ενώ ο Κάρλος Μπούζερ είχε 21 πόντους και 12 ριμπάουντ. Οι Λος Αντζελες Κλίπερς, με τον Κρις Πολ να σημειώνει 29 πόντους, πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Ιντιάνα Πέισερς με 99-91.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ