Οπαδοί του Μπέπε Γκρίλο: Γκρίλο τι σκατά κάνεις; Τα έχεις παίξει; - iefimerida.gr

Οπαδοί του Μπέπε Γκρίλο: Γκρίλο τι σκατά κάνεις; Τα έχεις παίξει;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Grillini γκρινιάζουν για τον αρχηγό τους Μπέπε Γκρίλο και τον πιέζουν να δώσει τέλος στην ακυβερνησία της Ιταλίας. Και τον επικρίνουν γιατί παρότι επικαλείται τη δημοκρατία του Διαδικτύου τελικά αποφασίζει μόνος του.

Την πρώτη «κρυάδα» της ιντερνετικής δημοκρατίας πήρε χθες ο Μπέπε Γκρίλο από οπαδούς του οι οποίοι κατέκλυσαν το δημοφιλές μπλογκ του από σχόλια από οπαδούς που του ζητούσαν να διαπραγματευθεί με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.

«Γκρίλο, τι σκατά κάνει; Τα έχεις παίξει; Μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ως ένθερμος υποστηρικτής σου σου λέω ότι πετάς στα σκουπίδια τη συναίνεση. Θα στείλεις τη χώρα στο χάος» έγραφε στο μήνυμά του ένας ψηφοφόρος του.

«Η γραμμή των σκληρών και των καθαρών θα μας οδηγήσει στην καταστροφή» προειδοποιούσε ένας δεύτερος. «Κλείνουμε το γήπεδο του τένις και όταν είναι να παίξουμε λέμε «εγώ δεν παίζω με σένα» σημείωνε ένας τρίτος.

«Μπέπε, χωρίς παρεξήγηση, μου εξηγείς ποιά είναι η δημοκρατία του διαδικτύου; Μου φαίνεται ότι εδώ αποφασίζεις μόνο εσύ» του έγραψε κάποιος Πάτρικ. Το μεγαλύτερο χτύπημα ήρθε από τη Βιόλα Τέζι , η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει υπογραφές με αίτημα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κεντροαριστερό Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι το κόμμα των Πέντε Αστέρων. Το γεγονός ενόχλησε ιδιαίτερα τον γενοβέζο κωμικό. Η Βιόλα Τέζι κρίθηκε ύποπτη από ορισμένους μπλόγκερ φίλα προσκείμενους και λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε νέα πρωτοβουλία με το αντίθετο αίτημα που συγκέντρωσε 100.000 υπογραφές.

Αναλυτές εκτιμούν ότι οι Grillini βιώνουν ένα είδος διάσπασης απένταντι στο ερώτημα της συναίνεσης για τη διακυβέρνηση της Ιταλίας. Πάντως η τελευταία δήλωση του Μπέπε Γκρίλο ήταν το αίτημά του να στηρίξουν εκείνον για Πρωθυπουργό αν θέλουν να κυβερνηθεί η Ιταλία ενώ σοκ προκάλεσε η δήλωσή του ότι ο Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι είναι «ένα πτώμα που μιλάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ