Επιχειρηματίας επιχείρησε να βιάσει 23χρονη Ελληνίδα μοντέλο - iefimerida.gr

Επιχειρηματίας επιχείρησε να βιάσει 23χρονη Ελληνίδα μοντέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της μίλησε 23χρονο μοντέλο σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ηταν μια κοπέλα χτυπημένη με ρούχα σκισμένα. Είχε στο πρόσωπό της μώλωπες και αίματα στη μύτη της, ενώ κρατούσε την κοιλιά της. Ηταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει. Ηταν μια εντυπωσιακή κοπέλα η οποία θύμιζε έντονα μια επώνυμη σταρ. Είναι γνωστό πρόσωπο και εμφανίζεται και σε εκπομπές». Αυτό βγήκε και δήλωσε στην εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε το μοντέλο μετά την απόπειρα βιασμού από τον επιχειρηματία, που έλαβε χώρα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ενώ η ίδια, με γυρισμένη πλάτη στο φακό, περιέγραψε στη συνέχεια αναλυτικά το πώς ο επιχειρηματίας την προσέγγισε μέσω Facebook, της έστελνε συνεχώς μηνύματα και την έπεισε να βγουν έξω ένα βράδυ.

Μόνο που όταν εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πέταξε έξω στο δρόμο. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ