Λέκκας: Δεν είπα ποτέ ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι στη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Λέκκας: Δεν είπα ποτέ ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Λέκκας: Δεν είπα ποτέ ότι είναι στη λίστα Λαγκάρντ η Μαργαρίτα Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διάψευση της... φήμης ότι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό ύψους 550 εκ. δολαρίων της λίστας Λαγκάρντ προέβη ο πρώην διευθυντής ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας.

Ο κ. Λέκκας είπε σήμερα στους δημοσιογράφους: «Ουδέποτε αναφέρθηκα στο όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου σε πιθανή εμπλοκή της σε λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ, καθώς ουδέποτε γινόταν αναφορά σε ονόματα στις συσκέψεις που είχαμε στο ΣΔΟΕ».

Με αυτό τον τρόπο διαψεύδει τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανό Στασινόπουλο, ο οποίος είχε επικαλεστεί το όνομά του κ. Λέκκα όταν κατέθεσε στις Αρχές για την εμπλοκή της κυρίας Παπανδρέου.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ όταν βρέθηκε στη Βουλή, για να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, είχε αναφέρει «το ψάχνουμε το θέμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός αυτός εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ στο όνομα της Μαρίας Παντελή, η οποία έχει δηλώσει ότι είναι διαχειρίστρια ενός fund.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ