Γιατί αρνούνται οι Σκοπιανοί να στείλουν τα χαρτιά ώστε να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης για τα λεφτά της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Γιατί αρνούνται οι Σκοπιανοί να στείλουν τα χαρτιά ώστε να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης για τα λεφτά της ΑΕΚ

Γιατί αρνούνται οι Σκοπιανοί να στείλουν τα χαρτιά για να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα όρια διπλωματικού επεισοδίου φαίνεται πως φθάνουν Ελλάδα και Σκόπια για τα... μάτια του Μάκη Ψωμιάδη, καθώς εμφανίζεται σημαντική εμπλοκή στο ζήτημα της έκδοσής του επιχειρηματία για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21 εκατομμυρίων ευρώ από το ταμείο της ΑΕΚ.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι ο Μάκης Ψωμιάδης έχει ήδη εκδοθεί στην Ελλάδα, όχι όμως για τη συγκεκριμένη δικογραφία, αλλά για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δίκη του για την υπόθεση υπεξαίρεσης που έχει κακουργηματικό χαρακτήρα να αναβάλλεται συνεχώς.

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας έχει υποβάλει μέχρι σήμερα τρεις φορές τον φάκελο της υπόθεσης στις αρμόδιες αρχές των Σκοπίων, η οποία προσκρούει συνεχώς στην άρνηση των αρχών της γειτονικής χώρας να απαντήσουν.

Εξαιτίας αυτής της εμπλοκής οι Εισαγγελείς έχουν ενημερώσει ήδη τον Αρειο Πάγο, αλλά και τα συναρμόδια υπουργεία δικαιοσύνης και Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση των στημένων και πρόσφατα είχε βρεθεί στο Εφετείο για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ