To δείπνο της Ναταλίας Αβέρωφ με τον αδελφό του πρωθυπουργού Αλέξανδρο Σαμαρά - iefimerida.gr

To δείπνο της Ναταλίας Αβέρωφ με τον αδελφό του πρωθυπουργού Αλέξανδρο Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το κλασικό, διακοσμημένο σε British style διαμέρισμα του Κολωνακίου ήταν γιορτινά φωτισμένο. Η Ναταλία, κόρη του Ευάγγελου Αβέρωφ διοργάνωσε την Τετάρτη το βράδυ (27 Φεβρουαρίου) ένα κάλεσμα για αγαπημένους φίλους» γράφει η Σίβυλλα στο Βήμα.

«Γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου έδωσαν το παρών στο gathering της Ναταλίας σε ένα σπίτι που θυμίζει την αίγλη κάποιων άλλων εποχών. Βαριές, μεταξωτές κουρτίνες, έπιπλα αντίκες, πίνακες, πορσελάνες. Ισως για πρώτη φορά φέτος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αγαπημένο παιδί του Ευάγγελου Αβέρωφ, δεν ''κατηφόρισε'' από την Κηφισιά στο Κολωνάκι.

Ηταν όμως εκεί ο αδερφός του prime minister γνωστός αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Σαμαράς. Η οικοδέσποινα σύμφωνα με κάποιους φίλους είπε ότι τη φετινή χρονιά δεν προσκάλεσε τον Anthony επειδή πίστευε ότι δεν θα ανταποκριθεί στην invitation. Λόγω ασφαλώς του μεγάλου φόρτου εργασίας. Ο κ. Σαμαράς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικοδέσποινα και την αδερφή της Τατιάνα, «ψυχή» του Μουσείου Αβέρωφ στο Μέτσοβο.
Οι προσκεκλημένοι άρχισαν να φθάνουν μετά τις 8:30μμ. Ολοι τους εκπρόσωποι του old money» γράφει η Σίβυλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ