Oι εργαζόμενοι του ΕΟΤ θα διαδηλώσουν αύριο μπροστά στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Oι εργαζόμενοι του ΕΟΤ θα διαδηλώσουν αύριο μπροστά στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρήκαν ευκαιρία οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ να διαδηλώσουν αύριο στο χώρο του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με αίτημα να αποσυρθούν οι διατάξεις από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού με τις οποίες διαλύεται ο Οργανισμός, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Με σημερινό τους Δελτίου Τύπου οι εργαζόμενοι με τη συμπαράσταση και των εργαζομένων στο Υπουργείο Τουρισμού θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να διαδηλώσουμε στο χώρο του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με αίτημα να αποσυρθούν οι διατάξεις από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού με τις οποίες διαλύεται ο ΕΟΤ.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να αποτραπεί η καταστροφική για τον ελληνικό τουρισμό διάλυση του ΕΟΤ» αναφέρει το δελτίο τύπου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1958

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΟΤ

Αθηνά, 28 Φεβρουαρίου 2013

Αριθ. Πρωτ.: 37

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύριο Παρασκευή 1-3-2013 στις 12.00 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ με τη συμπαράσταση και των εργαζομένων στο Υπουργείο Τουρισμού θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να διαδηλώσουμε στο χώρο του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με αίτημα να αποσυρθούν οι διατάξεις από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού με τις οποίες διαλύεται ο ΕΟΤ.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να αποτραπεί η καταστροφική για τον ελληνικό τουρισμό διάλυση του ΕΟΤ.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ