Ζώδια του Σαββατοκύριακου - iefimerida.gr

Ζώδια του Σαββατοκύριακου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ζώδια έρχονται να σου μαρτυρήσουν τι θα ζήσεις πριν το ζήσεις. Δεν σου εύχονται απλά καλό Σαββατοκύριακο, αλλά δουλεύουν για λογαριασμό σου για να είναι πραγματικά καλό. Κάνε βέβαια και εσύ κάτι.

Κριός

Μα γιατί ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου σκέφτεσαι τη δουλειά; Από τη μια ζητάς να χαλαρώσεις και όταν έρχεται η στιγμή αισθάνεσαι οκνηρός. Άλλο πάλι και τούτο. Ο Ερμής βοηθάει βέβαια όλα τα πρότζεκτ και τα σχέδια σου να πάρουν μπροστά, αλλά για να μπόρεσες να τα προωθήσεις, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και σώμα ξεκούραστο. Που σημαίνει, όσο και αν δυσκολεύεσαι, κράτα τα επαγγελματικά σου έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Στον έρωτα προτίμησε τις καθαρές κουβέντες, για την ακρίβεια να προτιμήσεις να μην έχεις καθόλου κουβέντες

Ταύρος

Τα πράγματα πάνε μια χαρά. Λες όμως ότι δεν το καταλαβαίνεις. Και πώς θες να το καταλάβεις που είσαι με τη μούρη μέχρι το πάτωμα και μοιάζεις σαν να έχεις γυρίσει από κηδεία; Γιατί είπαμε αυτά τα μούτρα; Τώρα που πάνε όλα καλά, τώρα που ο Δίας στρογγυλοκάθισε στον καναπέ σου, τι σε έχει πιάσει και ξεστολίζεις έτσι τη χαρά; Και κάνεις πάλι τα πράγματα να φαίνονται φοβικά. Έτσι όπως πας, θα το χτυπάς μετά το κεφάλι σου. Attention! Κάνε καμιά βόλτα στη θάλασσα κάνε και καμιά βουτιά μπας και στανιάρεις. Δεν σου φταίνε οι άλλοι που σε έχει πιάσει αυτή η ιερή τρέλα.

Δίδυμος

Σου λέει κάτι η ανάπαυλα. Χρειάζεσαι ξεκούραση και εσύ αντί να ξεκουράζεις τον εαυτό σου, τον φορτώνεις με περισσότερο. Αυτό δεν είναι σ/κ, Γολγοθάς είναι. Ακόμα και αν αποφασίσεις να κάνεις ταξίδι αναψυχής, ακόμα και εκεί κουβαλάς τα της δουλειάς σου. Basta λίγο, μην υπέρ.. εκτιμάς τις δυνάμεις σου. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, είσαι έτοιμος να καταρρεύσεις. Πιάσου από την χειρολαβή του έρωτα και με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, μπορείς θαυμάσια να εκτονωθείς με τρόπο απογειωτικό και άκρως ανανεωτικό και την ανανέωση αυτό το διάστημα την έχεις πραγματικά ανάγκη.

Καρκίνος

Είναι ίσως από τις λίγες φορές που δεν φοβάσαι για τα επαγγελματικά σου και μάλιστα νιώθεις και αισιοδοξία. Μην αφήσεις λοιπόν τίποτα να σε σκοτεινιάσει. Μην αφήσεις τίποτα στη τύχη του και κάνε όλες αυτές τις επαφές κα τα dinner που χρειάζεται για να προωθήσεις επιτυχώς τις ιδέες σου. Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς και αυτοί οι καινούργια τόλμη πολύ σου πάει. Μην ανησυχείς δεν θα πούμε πουθενά ότι πίνεις ένα μπουκάλι κρασί στην καθισιά σου.

Λέων

Επιτέλους νιώθεις μια ιδέα καλύτερα. Σαν να σταμάτησαν τα απανωτά συμπαντικά χαστούκια .Τα πράγματα δεν είναι ακόμα πολύ καλύτερα, εσύ όμως έχει αλλάξει τον τρόπο που τα παρατηρείς και τα ερμηνεύεις. Τουλάχιστον ισχυρίζεσαι ότι δεν φοβάσαι πλέον να σηκώσεις το χαλάκι και να δεις τι κρύβεται από κάτω .Το πλανητικό τουρλουμπούκι στους Διδύμους σε ευνοεί και μπορείς πάλι να συνδεθείς με την παλιά καλή σου γοητεία (ναι, αυτήν που έκαιγες καρδιές στο διάβα σου).

Παρθένος

Ένα καλό σ /κ για να βγεις έξω, να δεις φίλους -κάποιους από αυτούς έχεις να τους δεις πολύ καιρό- και θα κάνεις μεγάλο κέφι, ειδικά όταν ανακαλύψεις ότι για καιρό είχες αποκοπεί από ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου και τώρα πάλι το βρίσκεις και μοιάζει σαν να γεννιέσαι από τις στάχτες σου. Εύγε.

Ζυγός

Σ έχει πιάσει μια τεράστια βαρεμάρα να πάρεις τα πόδια σου και να πας παρακάτω και ενώ ξέρεις ότι εκεί στο παρακάτω σε περιμένουν ένα σωρό ευχάριστες εκπλήξεις, εσύ κάνεις αναθυμιάσεις πάνω από τη μιζέρια σου χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος. Έλααα τσόπα και τα οικονομικά σου φτιάχνουν μια στάλα και τα επαγγελματικά δεν πηγαίνουν και άσχημα και όσο για τον έρωτα, εντάξει, έχει τα πάνω κάτω του, αλλά και εσύ είσαι τύπος που το θες το καρδιογράφημα σου. Είπαμε μερικές φορές ξεπερνάς ακόμα και τον Καρκίνο στο Drama.

Σκορπιός

Ακόμα να ερωτευτείς; Μα τι είπαμε; Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε δηλαδή περιμένει να το κάνεις; Ειδικά τώρα που ήρθε το σ/κ και δεν έχεις εργασιακές δικαιολογίες, το σύμπαν σου λέει ότι είναι καιρός σου να βγεις έξω και να βρεις αυτόν που θα σε συγκινήσει. Αν το έχεις ήδη βρει, βάλε τον ερωτισμό πάλι στη πρίζα να παίζει, γιατί έχεις ξεχάσει πώς είναι ο ερωτικός και φλογερός σου εαυτός.

Τοξότης

Με Αφροδίτη Ήλιο και Ερμή στον έβδομο οίκο σου κάτι αλλάζει. Σταθερά και εποικοδομητικά. Κάτι αλλάζει στην κατεύθυνση των πραγματικών σου αναγκών. Για αυτό να θυμάσαι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου όταν πρόκειται για αισθήματα. Εν ανάγκη, κάτσε και συγκεντρώσου και διαλογίσου τι είναι όλα εκείνα που θέλεις και εκείνα που δεν θέλεις και τι τελικά από όλα είναι αυτό που επικρατεί.

Αιγόκερως

Η θετική όψη του Ζυγού με τη Σελήνη σου λέει σήμερα ότι μην κάθεσαι άλλο μπροστά στον υπολογιστή ή στη τηλεόραση σου, η ζωή είναι εκεί έξω. Εντάξει, μπορεί να έχεις τα πρότζεκτ σου, όμως πρέπει να έχει και το θάρρος να πας τη ζωή σου στην επόμενη φάση. Μπορεί οι δεσμεύσεις και τα οριστικά τελικά να σε τρομάζουν, μα μόνο όταν είσαι πραγματικά ασφαλής σε μια σχέση είναι πραγματικά δημιουργικός. Σκέψου το αυτό!

Υδροχόος

Αυτό το σ/κ αφιέρωσε το στη σάρκα. Οι πλανήτες σ’ ευνοούν να ξεδιπλώσεις τον ερωτισμό σου και να έρθεις πραγματικά πιο κοντά με τον σύντροφο σου. Απέφυγε μόνο από την πολύ εγγύτητα μην θεωρήσεις ότι ο άλλος είναι δεδομένος ή κτήμα σου, γιατί οι εκπλήξεις θα γίνουν πολύ δυσάρεστες. Δηλαδή όσο είσαι στο μέλι δεν έχεις παρά να περάσεις ζάχαρη και μέλι.

Ιχθύες

Αυτό το σ/κ δώσε χρόνους σ’ αυτούς που σ’ αγαπάνε και σε χρειάζονται, δεν είναι απλά ότι τους έχεις παραμελήσει, είναι ότι το τελευταίο καιρό είσαι αλλού και κατοικείς σε έναν πλανήτη αποκλειστικά δικό σου. Έλα ψαράκι, γύρνα πάλι στην παρέα μας, αφού κατά βάθος και εσύ μας έχει τόσο ανάγκη. Ό,τι καλείσαι να κάνεις είναι να γειωθείς. Με όποιο τρόπο διαλέξεις εσύ.

Οι φωτο είναι του Ryan McGinley

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ