Ρέππας: Να αναθεωρήσει το ΠΑΣΟΚ το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Ρέππας: Να αναθεωρήσει το ΠΑΣΟΚ το Μνημόνιο

Ρέππας: Να αναθεωρήσει το ΠΑΣΟΚ το Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναθεώρηση του Μνημονίου ζητάει ο Δημήτρης Ρέππας, σε επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να είναι «ούτε ουρά, ούτε συμπλήρωμα» της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόταση για την αλλαγή του προγράμματος στήριξης διατύπωσε ο κ. Ρέππας σε επιστολή του προς τον κ. Βενιζέλο θεωρώντας το «κύριο θέμα», ενώ υπογραμμίζει ότι «από πολλούς επιχειρείται να καταστεί το ΠΑΣΟΚ. ο απόβλητος του πολιτικού συστήματος».

Παράλληλα, ο κ. Ρέππας σχολίασε και την σημερινή κατάσταση του κόμματος λέγοντας ότι ο κόσμος έχει στραφεί εναντίον του επειδή «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΣΟΚ» και ότι είναι υπέρ μιας ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς χωρίς να γίνεται το κόμμα «ούτε ουρά ούτε συμπλήρωμα» επισημαίνοντας ότι «δεν είμαστε ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ