Chevrolet Captiva Facelift: Συνεχίζει ανανεωμένο και με 7 θέσεις - iefimerida.gr

Chevrolet Captiva Facelift: Συνεχίζει ανανεωμένο και με 7 θέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Chevrolet Trax μπορεί να είναι το πιο σημαντικό νέο αυτήν την περίοδο για την αμερικανική εταιρεία, όμως και το μεγάλο της τζιπ το Captiva παρουσιάζει ενδιαφέρον. Προκειμένου μάλιστα να το τονώσει θα προχωρήσει και σε μια ανανέωσή του και θα το παρουσιάσει επίσημα σε λίγες ημέρες στη Γενεύη.

To facelift αυτό πάντως δεν θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο. Έτσι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη μάσκα που είναι η χαρακτηριστική διπλή που έχει υιοθετήσει σχετικά πρόσφατα η Chevrolet, διαφοροποιημένοι προφυλακτήρες προκειμένου η εμφάνιση να γίνει πιο σύγχρονη, πίσω φώτα LED και όμορφες ζάντες 18 ιντσών στον κατάλογο του επιπλέον εξοπλισμού.

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις κάνουν το διάκοσμο πιο μοντέρνο και ποιοτικό, ενώ οι κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδοχές θα περιλαμβάνουν και σύστημα εισόδου και εκκίνησης του κινητήρα -εδώ δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν αλλαγές στη γκάμα- χωρίς κλειδί.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η διάθεση του μεγάλου τζιπ της Chevrolet και με 7 θέσεις. Άλλωστε δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο μιας και το Captiva είναι από τα ελάχιστα τζιπ που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα στην κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει (ως 7θέσιο ξεκινά από τις 31.300 ευρώ με απόσυρση και τετρακίνηση).

Chevrolet Captiva Facelift: Συνεχίζει ανανεωμένο και με 7 θέσεις | iefimerida.gr 0
Chevrolet Captiva Facelift: Συνεχίζει ανανεωμένο και με 7 θέσεις | iefimerida.gr 1
Chevrolet Captiva Facelift: Συνεχίζει ανανεωμένο και με 7 θέσεις | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ