Αιφνίδια ένταση στο συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ - Εσπασαν τις πόρτες στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Αιφνίδια ένταση στο συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ - Εσπασαν τις πόρτες στο ΣΕΦ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με αφορμή τη διαδικασία εκλογής γραμματέα.

Οι πόρτες του ΣΕΦ παραμένουν κλειστές και η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης αρνείται να πιστοποιήσει τους συνέδρους.

Οπως είχε γράψει το iefimerida.gr πριν ξεκινήσει το συνέδριο της Νεολαίας υπήρχε η αίσθηση ότι ομάδα νεολαίων θα θέσει θέμα αλλαγής του τρόπου εκλογής του γενικού γραμματέα.

Το βράδυ της Τετάρτης επικρατούσε η εντύπωση ότι υπήρχε συμφωνία να εκλεγεί ο νέος γραμματέας από το Εθνικό Συμβούλιο της νεολαίας, μετά το συνέδριο του κόμματος, την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης ο απερχόμενος γραμματέας της νεολαίας Κώστας Πανταζής, μαζί με όλη την ομάδα που στηρίζει την υποψηφιότητα Χριστίδη (εκλεκτός του προέδρου του κόμματος για τη θέση του γενικού γραμματέα της Νεολαίας) απαίτησαν να εκλεγεί ο γραμματέας από το συνέδριο της νεολαίας το βράδυ της Πέμπτης. Έτσι, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν διαπιστεύσεις έσπασαν τις πόρτες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μπήκαν μέσα και απαιτούσαν να αρχίσουν οι διαδικασίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε κι ένας αστυνομικός.

Από το πρωί το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους νεολαίους προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Το πρωί η Τόνια Αντωνίου που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά των Πανταζή - Χριστίδη, συναντήθηκε μαζί τους, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποια λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr πρόθεση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι το συνέδριο της Νεολαίας να ολοκληρωθεί την Πέμπτη και πριν ξεκινήσει το συνέδριο του κόμματος προκειμένου να μη μεταφερθεί και εκεί η ένταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ