Ανοίγει από σήμερα για το κοινό η έκθεση Rethink Athens - iefimerida.gr

Ανοίγει από σήμερα για το κοινό η έκθεση Rethink Athens

Ανοίγει από σήμερα για το κοινό η έκθεση Rethink Athens
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός Rethink Athens ανέδειξε τους νικητές του και από σήμερα και μέχρι τις 6 Μαρτίου η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της για το Κοινό στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού που διοργάνωσε και χρηματοδότησε το Ίδρυμα Ωνάση, η Αθήνα ξανασχεδιάστηκε σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, με επίκεντρο τους πολίτες της. Το έργο καλύπτει μια ευρύτερη περιοχή που τοποθετείται στον άξονα: Λεωφόρος Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Πλατεία Δικαιοσύνης, Ομόνοια, Πατησίων, Αρχαιολογικό Μουσείο, Πλατεία Αιγύπτου.

Στον διαγωνισμό κατατέθηκαν συνολικά 71 μελέτες, οι οποίες, μαζί με την νικητήρια συμμετοχή του Ολλανδικού γραφείου OKRA, θα εκτίθενται από σήμερα στη Στέγη καθημερινά από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Ίδρυμα Ωνάση (Λεωφ. Συγγρού 107-109). Τηλ.: 2109005800
Διάρκεια έκθεσης: έως: 6 Μαρτίου.
Ημέρες και ώρες: Καθημερινά 12:00- 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ