Επιτέλους: Photoshop Touch για Tablets και Smartphones ανακοίνωσε η Adobe - iefimerida.gr

Επιτέλους: Photoshop Touch για Tablets και Smartphones ανακοίνωσε η Adobe

Επιτέλους: Photoshop Touch για Tablets και Smartphones ανακοίνωσε η Adobe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διασημότερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, το Photoshop της Adobe, ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και πλέον έρχεται για Smartphones και tablets και μάλιστα σε touch εκδοση

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Adobe, η νέα έκδοση του Photoshop θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του και θα διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες της γνωστής πλατφόρμας και μερικές εκπλήξεις ακομα.

Συγκεκριμένα θα διαθέτει λειτουργία Camera Fill και πολλά οπτικά εφέ, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται τις δημιουργίες τους μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter αλλά και μέσω email και άλλων εφαρμογών.

Παράλληλα, ο χρήστης θα έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Creative Cloud, με αυτόματο συγχρονισμό όλων των συσκευών του και 2GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για να ξεκινήσει.

Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο μέσω iTunes και Google Play, με τιμή 4.49 ευρώ ενώ για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται iPhone 4S ή iPhone 5 για κινητά με iOS, ή τουλάχιστον Ice Cream Sandwich (Andoid 4.0) για κινητά με λογισμικό Android

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ