Ρουκετοβόλο έτοιμο για χρήση εντοπίστηκε πεταμένο στον Ασπρόπυργο - iefimerida.gr

Ρουκετοβόλο έτοιμο για χρήση εντοπίστηκε πεταμένο στον Ασπρόπυργο

Ρουκετοβόλο έτοιμο για χρήση εντοπίστηκε πεταμένο σε κανάλι του Μόρνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τον εντοπισμό ρουκετοβόλου μιας χρήσης, σε ένα κανάλι της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά νερού από το Μόρνο, στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για όπλο μίας χρήσης, γιουγκοσλαβικής προέλευσης. Επί τόπου μετέβη κλιμάκιο πυροτεχνουργών, οι οποίοι το παρέλαβαν και το μετέφεραν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου εξετάστηκε και στη συνέχεια παραδόθηκε σε πυροτεχνουργούς του στρατού.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως το όπλο ήταν λειτουργικό και έφερε ρουκέτα, έτοιμη για χρήση, ωστόσο οι κάτοχοι του επέλεξαν να το πετάξουν πριν το χρησιμοποιήσουν. Τώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται στον εντοπισμό αυτών που είχαν στην κατοχή τους το όπλο.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 Μαρτίου το 2012 ένας ιδίου τύπου στρατιωτικός εκτοξευτήρας αντιαρματικών ρουκετών είχε εντοπιστεί πεταμένος σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Σκουφά 27 στο Κολωνάκι. Εκείνος όμως ήταν μίας χρήσεως και χρησιμοποιημένος και κατά συνέπεια μη ενεργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ