Την Πέμπτη στην Προανακριτική ο Νίκος Λέκκας που είχε εμπλέξει την Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Την Πέμπτη στην Προανακριτική ο Νίκος Λέκκας που είχε εμπλέξει την Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ

Την Πέμπτη στην Προανακριτική ο Νίκος Λέκκας που είχε εμπλέξει την Μαργαρίτα Παπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντείνεται ξανά το ενδιαφέρον στη Βουλή, καθώς ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο άνθρωπος που είχε δηλώσει ότι πίσω από τον μεγαλύτερο λογαριασμό που βρίσκεται στη λίστα είναι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Ο πρώην διευθυντής στελεχών του ΣΔΟΕ, Νίκος Λέκκας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας, Στέλιος Στασινόπουλος, είχε πει ««πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκατομμύρια ευρώ βρίσκεται η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου».

Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης εξετάστηκε από την Επιτροπή ο προϊστάμενος της Επιχειρησιακής διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι στον έλεγχο που γίνεται στη λίστα Λαγκάρντ έχει δοθεί προτεραιότητα στα πρόσωπα που συνδέονται με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και σε εκείνα που εμφανίζουν καταθέσεις από 550 εκατομμύρια ευρώ που είναι το μεγαλύτερο ποσό έως 3 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά τα πρόσωπα αυτά είναι 63 ωστόσο όπως είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος η ταχύτητα των ερευνών είναι πολύ αργή γιατί οι Τράπεζες δεν έχουν αποστείλει ακόμα πληροφορίες για τις καταθέσεις των εμπλεκόμενων προσώπων.

Ο επικεφαλής της έρευνας άφησε αιχμές και για την κεντρική διοίκηση του υπουργείου λέγοντας ότι ζήτησε να του στείλουν 100 ελεγκτές για να σχηματιστούν πέντε ειδικές ομάδες και να τρέξουν οι έλεγχοι για όλα τα πρόσωπα που χρειάζονται έλεγχο όμως πριν από δύο ημέρες εστάλησαν μόλις 2 υπάλληλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ