Αυτά είναι τα νέα πειστήρια του έρωτα των Ακη Πετρετζίκη - Demmy [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα νέα πειστήρια του έρωτα των Ακη Πετρετζίκη - Demmy [εικόνες]

Αυτά είναι τα νέα πειστήρια του έρωτα των Ακη Πετρετζίκη και Demmy [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Ακης Πετρετζίκης και η Demy να αρνούνταν πεισματικά ότι ήταν ζευγάρι, να εξακολουθούν να αρνούνται να μιλούν για τη σχέση τους, ωστόσο, όπως δεν διστάζουν να κυκλοφορούν παρέα και να επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο ότι είναι μαζί και περνούν καλά.

Πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει στο αυτοκίνητο του σεφ μέσα στο γκαράζ του θεάτρου όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια.

Τώρα, έρχονται στο φως και νέα πειστήρια του έρωτά τους, αφού ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Οk» τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω των προγραμματισμένων εμφανίσεων της Demy με το μιούζικαλ Fame. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η Demy δεν ακολούθησε το πρόγραμμα του υπόλοιπου καστ της παράστασης, καθώς προτίμησε να συνοδεύσει τον καλό της στις επισκέψεις που έκανε σε σπίτια και μαγαζιά συγγενών και φίλων.

Φωτογραφίες: Περιοδικό «Ok»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ