Ριάνα και Κρις Μπράουν πήγαν για ποτάκι με τα... εσώρουχά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ριάνα και Κρις Μπράουν πήγαν για ποτάκι με τα... εσώρουχά τους [εικόνες]

Ριάνα και Κρις Μπράουν πήγαν για ποτάκι με τα... εσωρουχά τους [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτά που συνδέουν την Ριάνα με τον σύντροφό της Κρις Μπράουν είναι πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και από αυτά που συνδέουν τα συνηθισμένα ζευγάρια. Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύει, το γεγονός πως οι δύο τραγουδιστές βγήκαν για το ποτάκι τους, φορώντας μόνο τα... εσώρουχά τους.

Ριάνα και Κρις Μπράουν τράβηξαν για άλλη μια φορά επάνω τους όλα τα βλέμματα. Συμβαίνει πάντα, αλλά αυτή τη φορά υπήρχε ιδιαίτερος λόγος, αφού προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η τραγουδίστρια πήγε στο κλαμπ του Χόλιγουντ φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και ένα φούτερ. Τίποτα άλλο. Ούτε φούστα, ούτε παντελόνι.

Εκτός, λοιπόν, από το στρινγκ της Ριάνα που είχαν τη δυνατότητα να... θαυμάσουν όλοι, οι υπόλοιποι θαμώνες και οι παπαράτσι που τους ακολουθούσαν είχαν τη χαρά να απαθανατίσουν και το εσώρουχο του συντρόφου της Ριάνα, Κρις Μπράουν, ο οποίος ξεκούμπωσε το πουκάμισό του, κατέβασε και το παντελόνι και άφησε σε κοινή θέα το μποξεράκι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ