Η ΝΔ... ξέγραψε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο μετά την καταδίκη του - iefimerida.gr

Η ΝΔ... ξέγραψε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο μετά την καταδίκη του

Η ΝΔ... ξέγραψε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο μετά την καταδίκη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του καταδικασθέντος πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ανακοίνωσε η ΝΔ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συγγρού τονίζεται πως το κόμμα και ο πρόεδρός του σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ότι αναστέλλεται «σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου».

Η ΝΔ, επίσης, μέσω της ίδιας ανακοίνωσης εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος νωρίτερα σε ανακοίνωσή του αναρωτιόταν αν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παραμένει στέλεχος της ΝΔ και επικαλούνταν δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προ διετίας όταν χαρακτήριζε τον πρώην δήμαρχο έναν «έντιμο άνθρωπο».

«Υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ