Η μεγαλοπρεπής τούμπα που «έφαγε» η Ελένη Μενεγάκη στην Αράχωβα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μεγαλοπρεπής τούμπα που «έφαγε» η Ελένη Μενεγάκη στην Αράχωβα [εικόνες]

Η μεγαλοπρεπής τούμπα που «έφαγε» η Ελένη Μενεγάκη στην Αράχωβα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος δεν έχει γλιστρήσει στα χιόνια; Ολοι μας. Οταν, όμως, είσαι η Ελένη Μενεγάκη, όλο και κάποιος θα βρεθεί να καταγράψει την άτυχη στιγμή σου, προκειμένου να τη δουν οι πάντες...

Η δημοφιλής παρουσιάστρια το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο και τις δύο κόρες της στην Αράχωβα.

Η διήμερη απόδραση περιελάμβανε φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής, άραγμα στον ήλιο και φυσικά σκι, αφού ο Ματέο Παντζόπουλος είναι λάτρης του αθλήματος.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, «συνέλαβε» την Ελένη Μεναγάκη να απολαμβάνει τον ήλιο σε μια ξαπλώστρα του χιονοδρομικού κέντρου διαβάζοντας το μυθιστόρημα «Χουρέμ».

Την απαθανάτισε, όμως και σε μια άτυχη στιγμή της. Η παρουσιάστρια κρατώντας στο ένα χέρι μια ροζ σχολική τσάντα και στο άλλο κινητό της το οποίο εκείνη τη στιγμή τσέκαρε, γλίστρησε και βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο έδαφος, που ήταν καλυμμένο με... παγωμένο χιόνι. Πάντως, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, η... πτώση δεν φάνηκε να πτοεί την Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ