Παπαγεωργόπουλος: Με καταδίκασαν γιατί ο κόσμος ζητά αίμα πολιτικών - iefimerida.gr

Παπαγεωργόπουλος: Με καταδίκασαν γιατί ο κόσμος ζητά αίμα πολιτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτική χαρακτηρίζει τη δίκη του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο οποίος, σε ανακοίνωσή του λίγη ώρα αφότου οδηγήθηκε στη φυλακή, κάνει λόγο για άδικη ποινή, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε ισόβια ποινή χωρίς να του αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό για το σκάνδαλο των υπεξαιρέσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, που πριν από λίγη ώρα οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών:

«Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Ελληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε.
Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ