Η Ελλη Πασπαλά συναντά τους APURIMAC στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - iefimerida.gr

Η Ελλη Πασπαλά συναντά τους APURIMAC στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έλλη Πασπαλά και οι APURIMAC θα συναντηθούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για τις τέσσερις πρώτες Παρασκευές του Μαρτίου, σε μία μουσική συνεργασία που δεν πρέπει να χάσετε.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους για το digital single Mi Ultimo Tango en Atenas που αναδεικνύει τη δύναμη και τον θεμέλιο ρόλο της ελληνικής γλώσσας, συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν.

Η Έλλη Πασπαλά, η μοναδική τραγουδίστρια που έχει δοκιμαστεί σε ένα τόσο διευρυμένο ρεπερτόριο από ρεμπέτικα έως blues κι από Χατζιδάκι έως Jazz , συναντά το δημοφιλές λατινοαμερικάνικο συγκρότημα APURIMAC επί σκηνής σε ένα απρόσμενο πρόγραμμα με χαρούμενη λικνιστική ατμόσφαιρα και λατινοαμερικάνικο χρώμα.

Ένα φωτεινό ταξίδι με τραγούδια από το Πόρτο Ρίκο στην Αργεντινή κι από την Κούβα στις «Μπραχάμες» σε ρυθμούς rumba, mambo, son , tango, cha cha και bachata.

(Λεωφ. Συγγρού 143 - Νέα ΣμύρνηΓυάλινο Μουσικό Θέατρο )
Παρασκευή, 1, 8, 15 και 22 Μαρτίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ