H πρωταγωνίστρια του Νησιού κάνει μαθήματα pole dancing [εικόνα] - iefimerida.gr

H πρωταγωνίστρια του Νησιού κάνει μαθήματα pole dancing [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον ιδρώτα που χρειάστηκε να ρίξει πάνω στον στύλο προκειμένου να είναι πειστική ως ιερόδουλη μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Έκανα μερικά μαθήματα στο καλοκαίρι. Είναι εξαιρετικά δύσκολος χορός με τις λαβές κι όλα αυτά αλλά ως χορό τον θεωρώ φοβερή γυμναστική, που βοηθάει πολύ το σώμα».Αυτό δήλωσε στο Καρφί η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια για το πως προετοιμάστηκε για τον ρόλο της στα Κόκκινα Φανάρια.

H πρωταγωνίστρια του Νησιού κάνει μαθήματα pole dancing [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας, όσον αφορά τις σκληρές σκηνές του έργου «Οι σκηνές φάνηκαν και σε εμάς σκληρές, άσχετα αν δουλεύοντας τρεις μήνες πάνω στο έργο, συνηθίσαμε. Όμως νομίζω, ότι το 2013 δεν μπορεί να σταθεί μια ηθογραφική αναπαράσταση της Τρούμπας. Για τη ζωή τη νύχτα μιλάμε! Οι σκηνές μπορεί να είναι σκληρές, αλλά θεωρώ πως μπορούν να αποδοθούν διαφορετικά σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ