«Σχέση με 40άρα καθηγήτρια που έκανε ιδιαίτερα είχα στα 18 μου», αποκάλυψε Ελληνας ζεν πρεμιέ - iefimerida.gr

«Σχέση με 40άρα καθηγήτρια που έκανε ιδιαίτερα είχα στα 18 μου», αποκάλυψε Ελληνας ζεν πρεμιέ

kalfagiannis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί σεξουαλικής παρενόχλησης, ερωτικής καθηγήτριας και Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Στα 18 μου είχα σεξουαλική σχέση με μια καθηγήτριά μου η οποία μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι. Ηταν πολύ όμορφη γυναίκα γύρω στα 40. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή και δυνατή και μου έμαθε πολλά. Δεν ξέρω αν την ερωτεύτηκα. Μέσα από μία τέτοια σχέση σε τόσο νεαρή ηλικία νομίζω ότι γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Με μύησε σε αρκετά πράγματα. Είναι νομίζω μια φαντασίωση που βρίσκεται στο μυαλό κάθε εφήβου και απλά στην περίπτωσή μου έτυχε και έγινε πραγματικότητα!».

Αυτό δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Love in the End -που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την σειρά Steps- μιλώντας στην εκπομπή Movies & Stars.

Προσθέτοντας, όσον αφορά την εμμονή του με την Ελένη Μενεγάκη: «Η πιο ωραία γυναίκα της τηλεόρασης είναι η Ελένη Μενεγάκη! Μου αρέσει από τότε που ήμουν 15 χρόνων. Μου αρέσει το γεγονός ότι διαθέτει sex appeal, ο τρόπος που κάνει τη χαζούλα ενώ είναι γάτα, ο τρόπος που αφήνει τα πράγματα να συμβαίνουν γύρω της... Η γοητεία της είναι ότι ενώ είναι έξυπνη δεν το δείχνει. Το σέξι δεν έχει να κάνει με το χαμόγελό της ή τα ωραία της μάτια που μπορεί να τα παίζει σαν να είναι κουκλίτσα αλλά με το γεγονός ότι δίνει χώρο στους άλλους να νομίζουν ότι μπορούν να την παίζουν, αλλά τελικά το παιχνίδι το παίζει εκείνη με τους όρους της, μέχρι τέλους».

Τέλος, ενδιαφέρον έχει η απάντησή του στο κατά πόσο έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση: «Έχω δεχτεί έμμεσα σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν. Το πλήρωσα το τίμημα από τη στιγμή που δεν ήμουν σε θεατρικές παραστάσεις ή στην τηλεόραση και στα περιοδικά. Αποκλείστηκα κατά κάποιο τρόπο και γνώριζα ότι θα συνέβαινε. Κάποιος που κυνηγάει τις δουλειές και τα εξώφυλλα με κάθε τίμημα χάνει κάτι... άλλο. Εγώ δεν ήθελα να το χάσω. Το σημαντικότερο είναι η αξιοπρέπεια!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ