To Ε-orfeas γίνεται 5+ χρονών και γιορτάζει απόψε στον Ρυθμό Stage - iefimerida.gr

To Ε-orfeas γίνεται 5+ χρονών και γιορτάζει απόψε στον Ρυθμό Stage

To Ε-orfeas γίνεται 5+ χρονών και γιορτάζει απόψε στον Ρυθμό Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το E-Orfeas, το διαδικτυακό περιοδικό που αγαπάει την καλή μουσική διανύει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του και το γιορτάζει απόψε με ένα μουσικό γεγονός στην σκηνή του Ρυθμός Stage.

Τον Αύγουστο του 2007, δυο λάτρεις της καλής ελληνικής μουσικής αποφάσισαν να ανοίξουν ένα διαδικτυακό περιοδικό, για να εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους για το τραγούδι. Έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε το www.e-orfeas.gr.

Περίπου 5μιση χρόνια μετά, ο Ορφέας γιορτάζει την επιτυχημένη σταδιοδρομία του με μία μεγάλη γιορτή στην οποία θα συμμετέχουν 18 καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί όλο αυτό το διάστημα στο περιοδικό!

Με αλφαβητική σειρά συμμετέχουν οι Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Καίτη Γαρμπή, Μιχάλης Δημητριάδης, Ευσταθία, Ανδρέας Λάμπρου, Σαββέρια Μαργιολά, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Νικολάου, Ηρώ Σαΐα, Λυδία Σέρβου, Μαρία Σουλτάτου, Χρυσάνθη Τζοβάνη και Ζωή Τηγανούρια μαζί με την Άσπα Θεοφίλου και τον Νικόλαο Αδέσποτο.

Την επιμέλεια του προγράμματος και των ενορχηστρώσεων έχει ο Θανάσης Σοφράς και παίζουν οι μουσικοί Κώστας Παπακωστόπουλος (κιθάρα), Αλέκος Γλυκιώτης (μπουζούκι), Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο-ακορντεόν), Σωκράτης Γιάνναρης (τύμπανα-κρουστά) και Θανάσης Σοφράς (μπάσο).

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ