«Ζω σε ένα δωμάτιο στο Χολαργό, χωρίς τηλέφωνο» δηλώνει βραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός - iefimerida.gr

«Ζω σε ένα δωμάτιο στο Χολαργό, χωρίς τηλέφωνο» δηλώνει βραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πώς την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση μίλησε η -πρωταγωνίστρια του Εθνικού θεάτρου- Μαρία Πρωτόπαππα, γνωστή στο ευρύ κοινό από τον μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.».

«Εδώ κι ένα χρόνο έχω μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα-ένα δωμάτιο είναι όλο κι όλο-στον Χολαργό. Δεν έχω ούτε καν σταθερό τηλέφωνο. Κάνω ξανά φοιτητική ζωή. Φοβάμαι μη φτωχύνω κι άλλο κι έτσι αποφάσισα να περιορίσω όσο γίνεται τα έξοδά μου. Πέρυσι εργάστηκα σχεδόν όλη τη χρονιά και πληρώθηκα μόνο για τους τρεις μήνες. Είμαι συνηθισμένη να βρίσκομαι 'στον αέρα'. Ετσι είναι το επάγγελμα του ηθοποιού: δουλεύεις τζάμπα και στο σκοτάδι». Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός (που φέτος πρωταγωνιστεί στο δράμα του Ευγένιου Ο'Νιλ «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» στο Εθνικό) στο περιοδικό Αθηνόραμα.

Προσθέτοντας, σχετικά με την παιδική της ηλικία: «Μεγάλωσα στον Κορυδαλλό. Οι γονείς μου είχαν μέχρι πρόσφατα εκεί ένα χαρτοπωλείο. Η κρίση τούς ανάγκασε να το κλείσουν. Ο Κορυδαλλός ήταν τη δεκαετία του '80 ό,τι η Ομόνοια σήμερα: το κέντρο εμπορίου των ναρκωτικών της πρωτεύουσας. Η πρέζα και η ηρωίνη ήταν το μόνιμο σκηνικό γύρω μου. Έφυγα, έζησα στο κέντρο και για ένα διάστημα στο χωριό μου, έξω από την Κόρινθο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ